Britney palkkasi superkuvaajan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on pyytänyt maailman tunnetuinta julkkiskuvaajaa, Annie Leibovitzia, kuvaamaan hänen Sutton Pierce -lapsensa viralliset vauvakuvat. Leibovitz on kuvannut tähän mennessä lähes kaikki tunnetuimmat julkkisporeeraukset Demi Mooren raskauskuvia myöden.

Spears innostui ajatuksesta nähdessään Leibovitzin ottamat Tom Cruisen, Katie Holmesin ja Suri Cruisen perhekuvat Vanity Fair -lehdessä. Nyt Britney haluaa omasta perheestään samanlaisen upean perhealbumin, jonka Cruise ja Holmes saivat. Kuvat nähtyään hän otti välittömästi yhteyttä kuvaajatähteen.

– Hän meni ihan sekaisin Annie Leibovitzin ottamista Tomin, Katien ja Surin kuvista. Hänen mielestään he näyttivät täydelliseltä perheeltä ja hän haluaa omasta perheestään samanlaiset kuvat, Britneyn lähipiiristä kerrottiin.

12. syyskuuta syntyneen Sutton Piercen kuvia ei ole vielä virallisesti esitelty lehtien palstoilla. Sean Preston esiteltiin viime vuonna ensimmäisenä People-lehden sivuilla.