Britney Spears haluaa ampua paparazzin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears vihaa paparazzeja niin paljon, että fantasioi sellaisen ampumisesta. Britney toivoo, että hän voisi toteuttaa fantasiansa seuraavassa musiikkivideossaan ampumalla siinä paparazzikuvaajan.

– Ehkä voisin olla seuraavassa musiikkivideossani poliisi. Ja voisin ampua paparazzin. Se olisi loistava idea, Britney hehkutti Hollywood Today -lehdessä.

Kahdella pojalla perhettään puolentoista vuoden sisällä kasvattanut supertähti pitää parhaillaan pitkää taukoa musiikkibisneksestä. Siitä huolimatta hänet on nähty myös raskauden aikana usein poistumassa Los Angelesissa sijaistevalta studiolta, jossa hänen seuraavaa albumiaan ilmeisesti jo työstetään.

Tällä hetkellä tuorein pienokainen, Sutton Pierce, vaatii kuitenkin äitinsä kaiken huomion, mutta paluu musiikkirintamalle on mahdollisesti tosiasia jo lähitulevaisuudessa.