George Clooney aikoo sarjadeittaajaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien miesten joukkoon useaan otteeseen äänestetty Hollywood-tähti George Clooney on ilmoittanut ryhtyvänsä sarjadeittailijaksi. Alituisiin suhdejuoruihin lopen kyllästynyt tähti lupaa tuottaa häntä jahtaaville paparazzeille harmaita hiuksia seuraavien kuukausien ajan.

– Haluan seuraavien kolmen kuukauden aikana deittailla jokaisena iltana eri näyttelijättäriä. Tiedäthän, Halle Berry yhtenä iltana, Salma Hayek toisena. Sitten voisin kävellä Leonardo DiCaprion kanssa rannalla käsi kädessä, Clooney kertoi People -lehdelle.

Tällaisen tempauksen johdosta lehtien ja paparazzikuvien myynti pysyisi varmasti ainakin samalla tasolla tai jopa nousisi, mutta lukijat voisivat epäillä jatkossa kaikkia yhteiskuvia järjestetyiksi, koska he eivät voisi tietää totuutta.