Suomalaista stand-upia myös kotisohvalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stand-up -komiikka on saanut paljon uusia ystäviä viime vuosina. Jatkossa kyseisestä viihdetaiteen muodosta voi nauttia myös kotisohvalla, sillä 11. lokakuuta julkaistaan Komediadynamo – Ensimmäinen painos -DVD. Se on Suomen ensimmäinen stand-up DVD.

Julkaisu sisältää toukokuussa 2006 Jyväskylän Ilokiven lavalla taltioidun Komediadynamo -ryhmän shown. Ensimmäinen painos -show´ssa nähdään stand-up koomikot Teemu Vesterinen, Marko Kämäräinen ja Mika Eirtovaara. He suuntaavat julkaisun jälkeen koko maan kattavalle kiertueelle.

Stand-up -kulttuuri on Suomessa parhaillaan kovassa nosteessa. Myös meillä on julkaistu tähän menessä kirjoja ja CD-julkaisuja, mutta DVD on antanut odottaa itseään. Ulkomailla esitysten julkaiseminen myös digitaalisessa kuvamuodossa on jo arkipäivää.