Paris Hilton petti poptähteä ukkomiehen kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiiriprinsessa Paris Hilton seurusteli taannoin hetken aikaa poptähti Nick Carterin kanssa. Backstreet Boys -yhtyeessä mukana oleva Carter on nyt paljastanut, että Hilton petti häntä House Of Wax -leffan vastanäyttelijä Chad Michael Murrayn kanssa.

Ryan Seacrestin suositussa radio-ohjelmassa avoimesti puhunut Bäkkäri-tähti paljasti myös, että hän ”seurusteli” Ashlee Simpsonin kanssa vain kostaakseen ex-tyttöystävälleen Hiltonille. Nickin mukaan Paris petti häntä ukkomiehen kanssa, sillä Nick vahvisti Murrayn olleen pettämisen aikaan vielä naimisissa silloisen vaimonsa Sophia Bushin kanssa.

Nick jäi viime vuoden maaliskuussa kiinni rattijuopumuksesta, ja tuolloin hän kertoi juoneensa alkoholia hänen ja Parisin eron takia.