Heikki ”Idols” Paasonen palaa ruutuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-juontajana televisiokatsojille tutuksi tullut Heikki Paasonen palaa pienen tauon jälkeen ruutuun uudella ohjelmalla. Kanavaa vaihtanut Paasonen nähdään jatkossa juontamassa VoiceTV:n uutta musiikkimakasiiniohjelmaa yhdessä Johannes Saukon ja Kristiina Komulaisen kanssa.

– Huh, vihdoinkin kaikki on valmista alkamaan. Tätä on odotettu porukalla, ja tämän eteen on tehty hurja määrä töitä. Olemme todella innoissamme. Ohjelman aikana tulen mm. palaaman mielen voimalla 1700-luvulle, missä entisestä elämästäni paljastuu yllättäviä asioita, virnistelee Paasonen.

Ohjelman nimeksi tulee Komulainen Paasonen Saukko, eli KPS. Kolmikon lisäksi ohjelman artistihaastatteluja toimittaa Ville Toivonen. Makasiiniohjelma nähdään ruuduissa ensimmäisen kerran maanantaina 16. lokakuuta kello 15.00 alkaen, mistä lähtien se nähdään päivittäin.

Myös Kristiina Komulainen on vaihtanut kanavaa, sillä edellisen kerran hänet on nähty ruuduissa Nelosen NRJ Top 10 -ohjelmassa. Komulainen ja Johannes Saukko tekivät aiemmin menestyksekään uran Radio NRJ:n vaihdikkaina juontajapersoonina.