Lastenhoitaja pahoinpiteli Spaissarin vauvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Edesmenneen Spice Girls -yhtyeen jäsenen, Geri Halliwellin, jälkikasvua hoitanut nainen on pidätetty epäiltynä lapsen pahoinpitelystä. Bluebell -pienokaisen toukokuussa synnyttänyt Geri kutsui poliisit Hampshiressa, Englannissa, sijaitsevalle golf-klubille sen jälkeen, kun hän huomasi vauvansa saaneen mustelman klubin lastenhoidossa.

Elokuussa sattuneen tapauksen aikaan Geri oli itse pelaamassa golfia, kun Bluebell puolestaan vietti päiväänsä klubin lastenhoitajan huomassa. Palatessaan äiti huomasi lapsensa kädessä mustelman, jonka syntyä lastenhoitaja ei suostunut selittämään. Paikalle kutsuttu poliisi siirsi asian tutkinnan lasten hyväksikäyttöä tutkivalle osastolle, joka päätti puolestaan viime viikolla pidätyttää naisen.

– 30-vuotias nainen on pidätetty epäiltynä lapseen kohdistuneesta väkivallasta. Hänet on viety Lontoon keskuspoliisiasemalle ja vapautettu takuita vastaan. Hänen pitää palata vielä tässä kuussa, poliisi tiedotti tapauksesta perjantaina.