Michael Jacksonin levyn tekijätiimi selvillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jackson työstää parhaillaan seuraavaa, kauan odotettua studiolevyään. Nyt tuottaja Ron ”Neff U” Feemster on vahvistanut levyn tekemisen ja samalla valottanut hieman levyä työstävää tiimiä. Jackon seuraavaa plattaa on hänen mukaansa työstämässä popmaailman ykköstuottajia.

Feemsterin mukaan levyn tyyli tulee olemaan urbaania nykypäivää, joka ei ole enää perinteistä Jackson-poppia. Myös Jacko on siis seuraamasssa Nelly Furtadon, Justin Timberlaken ja Robbie Williamsin tuoreita linjamuutoksia.

Tuottaja itse lensi viime kuussa Irlantiin Jacksonin omistamaan studioon kokoamaan uutta albumia. Hänen lisäkseen Jackon levylle materiaalia työstävät myös hiphop-veteraani Teddy Riley ja The Black Eyed Peas -yhtyeestä tutun Will.I.Am. Tuottajan mukaan levystä on tulossa katusoundinen bilealbumi.

Jacksonin hovisäveltäjä Riley oli ensimmäisen kerran tuottamasssa musiikkia Michael Jacksonille tämän Dangerous -menestyslevylle vuonna 1991.