South Parkin tekijät huumeissa Oscar-gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun South Park -animaatiosarjan tekijät Trey Parker ja Matt Stone osallistuivat vuonna 2000 elokuvamaailman tärkeimpään tapahtumaan, Oscar-gaalaan. He olivat ehdolla Oscar-pystin saajaksi South Park -elokuvansa osalta parhaan musiikin ja parhaan elokuvakappaleen sarjoissa.

Parivaljakko aiheutti illan aikana runsaasti hämmennystä oudolla käytöksellään, jota luonnehdittiin tuolloin jopa raivostuttavaksi. Nyt Parker ja Stone ovat paljastaneet olleensa tuolloin huumausaineen vaikutuksen alaisena.

– Otimme happoa ja olimme pilvessä. Se tuntui oikealta päivältä. Ensin otetaan vähän huumeita ja sitten mennään puku päällä punaiselle matolle, Stone kertoi.

Kokemus oli kuitenkaan Stonelle kaikkea muuta kuin mieluisa, eikä hän ole tuon jälkeen käyttänyt kyseistä huumetta.

Uusimmat