Paris Hiltonilla oli huumeita käsilaukussaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hilton kuvattiin viime viikolla Milanossa Dolce & Gabbanan muotinäytöksessä. Huulipunaansa käsilaukusta kaivanut superjulkkis raotti kameroille vahingossa laukkuaan, jolloin sen sisältö tallentui valokuviin.

Kun kuvaaja tarkasteli otoksiensa sisältöä tarkemmin, hän bongasi Hiltonin käsilaukusta epäilyttävän näköiden pussukan. Huulipunan, kännykän ja kynsileikkurien lisäksi laukussa oli läpinäkyvä pussillinen outoja lehtiä, joita epäillään nyt kannabikseksi. Parisin tiedottaja Elliot Mintz kuitenkin kiistää epäilyt jyrkästi.

– Asiat eivät useinkaa ole sitä miltä näyttävät. Olisi epäreilua vetää johtopäätöksiä, jotka perustuvat vain näihin valokuviin.

Hiltonia ei epäillä nyt ensimmäistä kertaa kannabiksen hallussapidosta. Kesäkuussa hänet kuvattiin Los Angelesissa sijaitsevan yökerhon edustalla polttamassa savuketta, joka näytti erehdyttävästi jointilta. Mintz totesi tuolloin, että Paris oli vain käärinyt oman savukkeensa ja että sen sisältönä oli vain tupakkaa.

Paris on itse kertonut haastatteluissa, ettei koskaan käyttäisi huumeita, koska niiden käyttö on pahasta ulkonäölle. Hänen mielestään huumeiden käyttäjät näyttävät vanhoilta ja raihnaisilta.