Rihanna : We Ride

Singlet · Stara.fi

Barbadoslainen nuori kaunotar Rihanna teki viime vuonna läpimurtonsa Music Of The Sun -albumillaan, ja jatkoi menestystään vain kahdeksan kuukauden päästä julkaistulla kakkosalbumillaan A Girl Like Me.

Levyltä lohkaistu SOS oli viime kesän tanssituimpia hittejä ja samalla myös Rihannan ensimmäinen jenkkien singlelistan ykkönen. Samaiselta albumilta lohkaistaan nyt uutena singlenä syksyisen utuinen We Ride.

Kappale on kevyttä keskivertokamaa, ja se soljuu mukavasti ohi ilman mainittavia säväyksiä. Tyylikkäässä viisussa ei ole mitään ärsyttävää, mutta ei myöskään tarttuvaa koukkua. Kertosäkeen melodia taittuu kuitenkin positiivisen puolelle, kun sitä kuuntelee tarpeeksi monta kertaa. Joku voisi kuvailla tämänkaltaista kappaletta jopa täytebiisiksi.

Rihannan mukaan tämä Stargaten tuottama biisi on hänen lempikappaleensa albumilta. Yhdysvalloissa jo viime kuussa julkaistu single ei ole saanut oikein tuulta alleen, eikä tule nousemaan Suomessakaan hitiksi.

Pisteet 3/5