Susanna Sievinen ryhtyi levytuottajaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikot iltapäivä- ja juorulehtien palstoilla tiiviisti viihtynyt Susanna Sievinen on jo laajentanut uraansa artistimanageriksi. Varsinaiseen uraputkeen päässyt neitokainen ei jätä urakehitystään viihderintamalla kuitenkaan tähän, sillä nyt hän aikoo myös musiikkituottajaksi.

Sievinen nimittäin tuottaa kokonaisuudessaan suojattinsa Christian Forssin seuraavan singlen aina kansikuvia myöden. Tuore Katso -lehti kertoo, että Sievinen otti singlen kansikuvat parin yhteisellä lomamatkalla Barcelonassa.

Edel Records -levy-yhtiöstään kenkää saanut Christian Forss ei ole menestynyt urallaan aivan odotetusti. Yhtiön tuotantopäällikkö Ilkka Vainio totesi taannoin Forssin toisesta albumista, että levy oli rautaa, mutta se myi puuta. Katson saamien tietojen mukaan albumia on myyty esimerkiksi Helsingin City Anttilassa seitsemän kappaletta euron kappalehintaan.

Christian on saanut kenkää levy-yhtiöntä lisäksi myös ohjelmatoimistostaan ja taustabändiltään, jolle Crisu on velkaa nelinumeroisen summan euroja. Aika näyttää saako Susanna Sievinen popparin uran nousuun, vai kaatuuko ura baarikaappien laskuihin, joita on Katson mukaan jo nyt peritty popparilta.

Stara haastatteli Christian Forssia viime keväänä. Kuuntele haastattelu podcastista!