Kubrick: Tom Cruise ja Nicole Kidman pilasivat elokuvani

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvaohjaaja Stanley Kubrick oli pettynyt, että hän tuli valinneeksi Eyes Wide Shut -elokuvansa pääosiin Tom Cruisen ja Nicole Kidmanin. Näyttelijä R Lee Ermeyn mukaan elokuva oli ohjaajan mielestä surkea, koska Cruise ja Kidman pilasivat sen.

Ermey oli mukana Kubrickin Full Metal Jacket -elokuvassa ja oli ohjaajan kanssa tekemisissä tämän kuolemaan saakka vuonna 1999. Hänen mukaansa Kubrick totesi hieman ennen kuolemaansa, että hän oli pettynyt Eyes Wide Shut -elokuvaansa.

– Stanley soitti minulle kaksi viikkoa ennen kuolemaansa. Keskustelimme pitkään Eyes Wide Shut -elokuvasta. Hän kertoi minulle, että elokuva oli aivan roskaa, ja että häntä puistatti koko elokuva. Hän sanoi, että Cruise ja Kidman kävelivät hänen ylitseen, Ermey kertoi.

– Kubrick ei ollut voimakas ihminen, eikä hän arvostanut työskentelyä tunnettujen näyttelijöiden kanssa. Näyttelijät kävelivät ohjaajan yli, ja hän menetti kontrollin, jolloin hänen elokuvistaan tuli roskaa.

Stanley Kubrick kuoli Hertfordshiressa, Englannissa, maaliskuussa 1999.