Scarlett Johansson: Airbag pelasti henkeni!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin jälleen kerran maailman seksikkäimmäksi naiseksi valittu näyttelijä Scarlett Johansson saa kiittää onneaan siitä, että on yhä elossa ja tekemässä menestyksekästä elokuvauraa. Hänen menneisyydessään on nimittäin kohtalokas auto-onnettomuus, jossa nykyinen supertähti oli menettää henkensä.

21-vuotias tähti joutui vakavaan auto-onnettomuuteen useita vuosia sitten ensimmäisellä autollaan. Hänen henkensä pelasti urheilullisessa BMW Z4 -autossa ollut airbag.

– Se oli väärä valinta ensimmäiseksi autoksi. Se oli liian nopea ja villi. Jonkun olisi pitänyt estää minua hankkimasta sitä. Lopulta tuhosin auton, ja se meni miljoonaan palaan. Ainoa syy miksi olen yhä hengissä on autossa ollut airbag. Se pelasti henkeni, Scarlett kiittelee.

Scarlettin epäonni autojen kanssa jatkui, sillä vain muutaman kuukauden kuluttua hän joutui toiseen auto-onnettomuuteen. Hän ajoi tuolloin kolarin ystävänsä Mercedes-Benzillä. Scarlett kertoi ajaneensa kolarin, koska paparazzit ahdistelivat häntä.

Nykyisin Scarlett ajaa Jaguar XJ6 -autolla. Tähti myöntää itsekin, että se on vanhojen miesten auto, mutta se on turvallinen vaihtoehto.