Technicolour : Someday

Singlet · Stara.fi

Technicolour julkaisi tällä viikolla kolmannen People -albuminsa. Levyltä lohkaistu tuorein singleveto on Someday, joka esittelee soundiltaan hieman kevyemmän Technicolourin. Kappaleen ensimmäiset sekunnit tuovat mieleen lähinnä Neljä Ruusua -yhtyeen soundin ja sama meisinki jatkuu myös kertosäkeessä.

Viisun tunnelma on selvästi aikaisempia Technicolour-tuotoksia kevyempi, mutta uusi soundi toimii. Varsinkin kappaleen kertosäkeen melodia on tarttuva ja sitä huomaa hyräilevänsä vielä pitkään kappaleen kuuntelun jälkeen. Yhtyeelle tuttu energia tiivistyy myös tässä kappaleessa ja Jimin käheän karhea ääni ryydittää vauhdikasta menoa.

Negatiivista palautetta kappale ansaitsee alkuosan ”wo-oou-wo’oo” huudosta, joka ei toimi ihan muun kappaleen tavoin. Someday on jälleen kerran positiivisen energistä Technicolouria ja kappale, jonka koukku tarttuu kyllä. Tässä on mainio seuraaja kesällä soineelle Can I Get To Heaven -sinkulle.

Pisteet 3/5