Hiphop-tähti Nelly pelastanut kahdeksan henkeä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Nelly on ottanut hyväntekeväisyyden vakavasti uransa alkupuolelta saakka. Hän on esimerkiksi perustanut Jes Us 4 Jackie -säätiön, joka auttaa leukemiapotilaita saamaan hoitoa.

Nelly perusti kyseisen säätiön sen jälkeen, kun hänen siskonsa Jackie Donahuella todettiin leukemia maaliskuussa 2001. Säätiön tarkoituksena on leukemiatiedon välittäminen ja luuydinluovuttajien etsiminen. Tähän mennessä säätiö on pelastanut jo useiden leukemiapotilaiden hengen.

– Teemme yhä kovasti töitä. Olemme löytäneet tähän mennessä kahdeksan sopivaa luovuttajaa, ja olemme siis pelastaneet kahdeksan henkeä. Voitte puhua minusta mitä tahansa, mutta ainakin olen pelastanut kahdeksan ihmisen hengen, Nelly kertoi AllHipHop.comille.

Nellyn siskoa säätiö ei kuitenkaan onnistunut pelastamaan, sillä hän menehtyi viime vuoden maaliskuussa.