Madonnan perhe kasvoi afrikkalaispojalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Afrikassa vieraileva poptähti Madonna on adoptoinut yksivuotiaan malawilaisen poikalapsen, Davidin, mikäli paikallisia medioita on uskominen. Poptähden tiedottaja Liz Rosenberg kiistää adoption, mutta pojan isä Yohame Banda on vahvistanut tiedot lapsensa uudesta perheestä.

Madonnan adoptoimaksi väitetyn pojan äiti Marita kuoli kuukausi pojan syntymän jälkeen synnytyksessä saamiinsa koplikaatioihin. Lapsi on ollut siitä lähtien paikallisessa orpokodissa. Isä kertoi olevansa äärimmäisen onnellinen siitä, että poika pääsee samalla pakenemaan köyhyyttä.

– Olen adoptoidun Davidin isä. Olen erittäin erittäin erittäin onnellinen, koska kylämme elää köyhyydessä ja nyt tiedän, että pojastani pidetään hyvää huolta hänen päästyään Afrikasta, Banda kertoi uutistoimisto AP:lle.

Isän mukaan David kuljetettiin maanantaina alueen pääkaupunkiin Lilongween, jossa Madonna ja hänen seurueensa asuvat. Madonna on vieraillut kyseisessä orpokodissa ainakin kerran vierailunsa aikana. Orpokodin edustajat eivät halunneet kommentoida asiaa julkisesti. Madonna katosi toimittajilta ja paparazzeilta välittömästi saavuttuaan Malawiin. Hän ei ole myöskään antanut lainkaan lausuntoja matkansa aikana.

– Orpokodin johtaja tuli eilen vierailulle ja kertoi, että kuuluisa amerikkalainen laulaja on adoptoinut poikani. Olen siitä erittäin onnellinen, sillä olen itse varttunut orpona, joten tiedän kuinka kovaa elämä voi olla, isä kertoi.

Madonnalla ja hänen miehellään Guy Ritchiellä on entuudestaan kaksi lasta, 5-vuotias poika Rocco ja 9-vuotias tytär Lourdes.