Dynastian Blake sairastui syöpään

Viihdeuutiset · Stara.fi

80-luvulla valtaisan suositusta Dynastia -televisiosarjasta tuttu näyttelijä John Forsythe on sairastunut syöpään. Blake Carringtonin roolissa nähty Forsythe tunnettiin myös Charlien Enkelit -suosikkisarjan Charlien roolista, jossa hän tosin käytti vain ääntään.

88-vuotias näyttelijä saa parhaillaan losangelesilaisessa sairaalassa hoitoa paksusuolensyöpään, ja päässee kotiin vielä viikonlopun aikana. Syöpä todettiin vasta pari viikkoa sitten, eikä hänen tilastaan ole kerrottu julkisesti. John Forsythe sai Dynastia-roolistaan kolme Emmy-ehdokkuutta ja voitti kaksi Golden Globe-palkintoa.

Uutinen tuli hyvin pian sen jälkeen, kun hänen näyttelijätoverinsa, Charlien Enkelit -sarjasta niin ikään tutun Farrah Fawcettin syövästä uutisoitiin viime viikolla. Televisiosarjaa tuntuu piinaavan jonkinlainen syöpävitsaus, sillä myös kaksi muuta Charlien Enkeliä, Jaclyn Smith ja Kate Jackson, ovat kärsineet rintasyövästä.