The Darkness menetti laulajansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vielä pari vuotta sitten kovasti hehkutettu brittiyhtye The Darkness on suurissa vaikeuksissa. Yhtye on nyt menettänyt keulahahmonsa, juuri vieroituksesta päässeen Justin Hawkinsin. Hän ilmoitti fanien kauhuksi jättävänsä glam-rock-yhtyeen.

31-vuotias Hawkins kertoi The Sun -lehdessä huume- ja alkoholisekoilujen vaatineen veronsa.

– Tunnen menettäneeni kolme vuotta elämästäni. Olen vasta nyt ymmärtänyt mitä oikein on tapahtunut. Pysyttelin usein hereillä jopa neljä päivää kokaiinin ja alkoholin avulla. Siellä on monia ajanjaksoja, joita en edes muista, Hawkins kertoi.

Sekoilut kävivät myös Hawkinsin kukkarolle, sillä hän laskee käyttäneensä aineisiin kolmessa vuodessa arviolta 300.000 dollaria, eli lähes kaksi tuhatta dollaria viikossa.

The Darkness koki harvinaisen nopean nousun yhtyeeksi, jota hehkutettiin musiikkilehdissä ympäri maailmaa. Yhtye koki kuitenkin mahalaskun, kun yhtyeen sisäiset kemiat eivät lopulta toimineet. Hawkins suunnittelee julkaisevansa seuraavaksi sooloalbumin ja suuntaavansa tulevaisuudessa jopa näyttelijänuralle.