Natalie Portman pokasi monimiljonäärin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Natalie Portman deittailee nykyisin brittiläistä monimiljonääri Nat Rothschildia. Pari bongattiin romanttisella illallisella lontoolaisesta Wilton-ravintolasta aiemmin tällä viikolla. Paparazzeja pakoillut pari saapui ravintolaan eri aikoihin ja Nataliella oli lisäksi ystävä mukana esiliinana.

Portman ja Rothschild viettivät illallisella kolme ja puoli tuntia, minkä jälkeen he poistuivat paikalta yhdessä taksilla. Nat Rothschild on tällä hetkellä yksi Britannian halutuimmista poikamiehistä. Hänen omaisuutensa on arviolta 900 miljoonaa euroa, ja se on peräisin hänen sukunsa omistamasta pankkitoiminnasta.

25-vuotias Star Wars -tähti on parhaillaan Lontoossa kuvaamassa The Other Boleyn Girl -elokuvaa. Justin Chadwickin ohjaamassa leffassa nähdään Portmanin lisäksi myös Scarlett Johansson ja Eric Bana.