Paniikkikohtaus vei Dustin Hoffmanin uran jäähylle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Dustin Hoffman joutui laittamaan näyttelijänuransa yli kolmeksi vuodeksi jäihin sen jälkeen, kun hän sai paniikkokohtauksen vuonna 1999. Kohtaus tuli pian sen jälkeen, kun hänet palkittiin elämäntyöstään.

Hoffmanin mukaan osasyyllinen paniikkokohtaukseen oli mahdollisesti pelko siitä, että hänen uransa olisi ollut ohi elämäntyöpalkinnon myötä. Seuraavan kerran tähti kykeni työskentelemään täysipainoisesti vasta vuosien kuluttua, vuonna 2002.

– Lopetin työnteon kolmeksi ja puoleksi vuodeksi. Se iski pian sen jälkeen, kun menin gaalaan. Kävelin ihmisiä täynnä olevaan huoneeseen, jossa heillä oli pitkässä rivissä kaikkien näyttelemieni roolihahmojen kuvat. Se tuhosi minut, Hoffman kertoi Access Hollywood -lehdelle.

– Kun menin kotiin tuona iltana, menin sänkyyn ja sain paniikkokohtauksen. En ollut koskaan aiemmin saanut sellaista. Se oli karmeaa. Luulin, että kaikki oli ohi.

Menestyksekkään näyttelijän ura oli kuitenkin kaikkea muuta kuin ohi. Vuoden 2002 jälkeen Dustin Hoffman on nähty lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat muiden muassa Finding Neverland ja menestysroolit komedioissa Perhe on pahin ja Painajainen perheessä. Työn alla on lisäksi useita uusia elokuvia.