Robbie Williams joutuu poistamaan kappaleen levyltään?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Robbie Williams joutuu mahdollisesti puuttumaan uuden albuminsa kappaleisiin vielä viime metreillä. Hän joutuu ehkä poistamaan kokonaan yhden kappaleen välttääkseen oikeudenkäynnin ja jättikorvaukset. Samalla albumin julkaisua joudutaan mahdollisesti siirtämään.

Entinen Take That -yhtyeen manageri Nigel Martin Smith on haastanut Williamsin oikeuteen ja vaatii 500.000 euron korvauksia The 90’s kappaleen sanoituksista. Smithin mukaan kyseisen kappaleen sanat kertovat hänestä ja kyseessä on siksi kunnianloukkaus. Robbie on jo aiemmin tehnyt uuden version kappaleesta, mutta se ei managerille riittänyt.

– Yksi tapa varmistaa, ettei levy aiheuta tulevaisuudessa oikeudellisia ongelmia on poistaa kyseinen kappale kokonaan levyltä. Päätöstä ei ole vielä tehty, mutta tuo kappale aiheuttaa valtavasti päänsärkyä kaikille osallisille, tähden lähipiiristä kerrottiin The Sun -lehdelle.

The 90’s -kappaleen alkuperäinen versio kertoi Robbien ajasta Take That -yhtyeen riveissä. Kappaleen lyriikoissa Robbie sivalsi silloisen managerin suuntaan ja vihjasi muiden muassa, että Smith olisi suosinut Gary Barlowia yhtyeen muiden jäsenten kustannuksella.