Kevin kielsi Britneyltä miestanssijat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears ei saa enää käyttää musiikkivideoissaan miestanssijoita, sillä hänen aviomiehensä Kevin Federline on kieltänyt vaimoltaan niiden käytön. Mitä ilmeisimmin Kevin pelkää, että Britney ihastuu toiseen miestanssijaan, sillä hän oli Britneyn taustatanssijana pariskunnan tavatessa ensimmäisen kerran.

Kaksi lasta puolentoista vuoden sisällä synnyttänyt Britney suunnittelee jo kovasti musiikkiuransa jatkamista. Britney ehti jo palkata tanssija Matt Felkerin markkinoimaan seuraavaa singleään. Felker nähtiin aiemmin Britneyn Toxic -kappaleen musiikkivideossa.

Kevin ei pitänyt rekrytoinnista ja vaati vaimoaan perumaan sopimuksensa Felkerin kanssa ja lupaamaan, ettei käytä jatkossakaan miestanssijoita musiikkivideoillaan ja keikoillaan.

– Kevin vaati Britneyä erottamaan Mattin ja kaikki muutkin miestanssijat, jotka hän oli jo ehtinyt palkata. Hänen pitää nyt korvata heidät naistanssijoilla. Kevinillä on uskomattoman huono itsetunto ja hän pelkää vaimonsa päätyvän toisen tanssijan matkaan, lähde kertoi In Touch -lehdelle.

Lisäksi Kevin on pariskunnan lähipiirin mukaan ilmoittanut, ettei Britneyn tarvitse pudottaa raskauden yhteydessä noussutta painoaan, sillä hän ei halua vaimostaan enää seksisymbolia.