Madonna jätti adoptiolapsensa Afrikkaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna on palannut Malawista kotiinsa Britanniaan tyhjin käsin. Adoptiolasta hakemaan lähtenyt supertähti adoptoi malawilaislähteiden mukaan 13-kuukauden ikäisen David Banda -nimisen pojan, mutta ei saanut tätä mukaansa.

Toissapäivänä Britanniaan palannut Madonna joutui jättämään pojan Malawiin, koska hänellä ei ollut passia ja muita tarvittavia dokumentteja. Maan viranomaiset eivät ehtineet toimittaa dokumentteja tarpeeksi nopeasti. Madonna ehti jo nousta yksityiskoneeseen pojan kanssa, mutta David jouduttiin poistamaan koneesta, kun asiakirjojen puutokset selvisivät.

Silminnäkijöiden mukaan Madonna oli raivoissaan tapahtumien saamasta käänteestä. Lentokentän viranomaiset joutuivat selittämään supertähdelle, että laki on sama kaikille. Davidin odotetaan kuitenkin matkustavan Britanniaan lähiaikoina.

Madonnan pika-adoptio on saanut runsaasti vastustusta Britanniassa. Valtion tasollakin adoptiota on jo nyt kuvailtu pelkäksi julkisuustempuksi, ja Madonnan adoptiolupa on myös kyseenalaistettu. Lisäksi Malawissa lasten oikeuksia valvova Eye Of The Child -ryhmittymä on vaatinut oikeuden väliintuloa adoption estämiseksi. Myös Brittiläisen televisio-ohjelman juontaja on ehtinyt verrata Madonnan toimia orjakauppaan.