Dallas-elokuvan näyttelijöille potkut

Viihdeuutiset · Stara.fi

80-luvulla jättimenestykseen noussut televisiosarja Dallas tullaan lähitulevaisuudessa näkemään elokuvaversiona valkokankaalla. Aivan pian ensi-iltaa ei kuitenkaan nähdä, sillä elokuva on parhaillaan aikamoisessa vastatuulessa. Projektin suurin ongelma on tällä hetkellä roolituksessa, joka on pahassa kriisissä.

Elokuvan ohjaaja Gurinder Chadha ei ollut tyytyväinen näyttelijävalintoihin, ja nyt kaikki elokuvaan kiinnitetyt näyttelijät yhtä lukuunottamatta ovat saaneet lähtäpassit. Kohujen saattelemana kootusta ryhmästä jätettiin jäljelle vain John Travolta, joka tullaan näkemään JR Ewingin roolissa, elokuvalehti Variety uutisoi.

Yhtenä osasyynä potkuihin oli myös elokuvan budjetti, joka oli kasvaa nimekkään näyttelijäkaartin myötä tähtitieteellisen suureksi. Muutosten takia elokuvan kuvaukset eivät pääse alkamaan aikaisempien suunnitelmien mukaisesti marraskuussa. New Regency Productions -studion mukaan kuvaukset pyritään aloittamaan tammikuussa.

Elokuvasta pudotettiin siis jo varmistetut tähdet Luke Wilson, Shirley MacLaine ja Jennifer Lopez. Lisäksi erilaisten spekulaatioiden mukaan ehdolla rooleihin olivat myös Lindsay Lohan, Jennifer Simpson ja Scarlett Johansson.

Stara tapasi John Travoltan viime syksynä Los Angelesissa. Lue haastattelu tästä!