Hiphop-artisti Kemmuru sissimarkkinoi Aamu-tv:ssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimaisen hiphop-artisti Kemmurun uutta Kehumatta paras -albumia markkinoitiin perjantaiaamuna onnistuneesti sissimarkkinoinnin keinoin Yleisradion Aamu-tv:ssä ja lauantaina lisäksi katukeikalla keskellä Helsinkiä.

Aamu-tv:n kaupunkistudiona toimivan Lasipalatsin ulkopuolelle ilmestyi kesken suoran lähetyksen mieshenkilöitä, jotka olivat pukeutuneet mainospaitoihin. Paitojen teksti ”Kemmuru Kehumatta paras kaupassa” näkyi suomalaisille aamuvirkuille noin viidentoista minuutin ajan suorassa lähetyksessä.

Ohjelman Jälkiviisaat -osuudessa keskusteltiin samaan aikaan keinohedelmöityksestä, ja studiovieraat luulivat markkinointitempauksen olevan mielenosoitus keinohedelmöitystä vastaan. Ohjelman juontaja totesikin vieraille, että ulkopuolella osoitetaan mieltä. Kyseessä oli kuitenkin vain markkinointitempaus.

Ohjelman tallenne löytyy Yleisradion verkkosivuilta.