Kasarisuosikki Wham! tekee paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

George Michaelin musiikkibisneksen maailmankartalle 80-luvulla nostanut pop-yhtye Wham! tekee paluun. Yhtye suunnittelee parhaillaan paluukeikkaa ensi jouluksi, jolloin tulee kuluneeksi 20 vuotta menestysyhtyeen hajoamisesta.

George Michael ja yhtyetoveri Andrew Ridgeley aikovat heittää yhden erikoiskeikan Lontoon maineikkaalla Wembleyn areenalla. Sunday Mirror -lehden mukaan molemmat jäsenet ovat odottaneet paluukeikkaa kovasti jo useiden vuosien ajan ja nyt keikasta on jo sovittu.

Päävokalistien lisäksi keikalla tullaan näkemään myös yhtyeen taustalaulajat Pepsi Demacque ja Shirlie Holliman Kemp, jotka perustivat oman Pepsi & Shirley -duon Wham! -yhtyeen hajoamisen jälkeen. Duo nousi nopeasti listoille Heartache -hitillään.

Wham! puolestaan tunnetaan esimerkiksi yhä tiuhaan soivista Wake Me Up Before You Go Go, Last Christmas ja Club Tropicana -klassikoistaan.