Tom Cruise sai oman juhlapäivän Japaniin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittilähteiden mukaan näyttelijä Tom Cruise on saanut oman juhlapäivänsä Japanissa. Japan Memorial Day Association on palkinnut menestysnäyttelijän, koska tämä pitää kovasti Japanista ja on toiminut läheisessä yhteistyössä maan kanssa. Cruise on ensimmäinen Hollywood-tähti, joka on saanut tämän kunnianosoituksen.

Tom Cruisen tähdittämä elokuva Viimeinen Samurai oli Japanissa erittäin suosittu, ja se tuotti nousevan auringon maassa peräti 93 miljoonaa euroa, eli enemmän kuin Yhdysvalloissa. Lisäksi Cruise on vieraillut maassa useammin kuin kukaan muu Hollywood-tähti.

Viimeksi hän vieraili maassa markkinoimassa Mission Impossible 3 -elokuvaansa, jolloin hän matkusti luotijunalla Osakasta Tokioon fanien täyttämällä junalla. Tuolloin Tom Cruise kertoi lehdistölle haluavansa kuvata seuraavan elokuvansa Japanissa.