Rap-tähteä ammuttiin Manhattanilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Fabolous, oikealta nimeltään John Jackson, on tänään haavoittunut Manhattanilla, New Yorkissa, sattuneessa ampumavälikohtauksessa. Häntä ammuttiin käsiaseella parkkihallissa, rap-tähti Sean ”P. Diddy” Combsin omistaman ravintolan lähistöllä. Myös toinen mieshenkilö sai osuman, ja molemmat ovat sairaalahoidossa.

Fabolous sai yhden luodin nivusiinsa. Hän oli paikalla kolmen ystävänsä kanssa, kun aseistautunut mieshenkilö lähestyi heitä ja avasi tulen. Miehet nousivat nopeasti autoon ja pakenivat paikalta. Poliisi pysäytti ylinopeutta punaisia päin ajaneen auton ja löysi autosta aseita. Kaikki autossa olleet pidätettiin, joten myös Fabolous ja toinen sairaalassa makaava mies on pidätetty.

Poliisi ei ole vielä tavoittanut ampujaa.

Fabolous on tunnettu hiphop-tähti, jonka kaikki albumit ovat myyneet kultaa tai platinaa. Hän on lisäksi vieraillut myös useiden muiden artistien levyillä, kuten äskettäin Jennifer Lopezin Get Right -kappaleessa. Hänet on nähty myös valkokankaalla elokuvassa Scary Movie 4.