Kevin Federline piestiin nyt wrestling-kehässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spearsin aviomies Kevin Federline teki äskettäin debyyttinsä televisiossa, kun hänet nähtiin CSI -televisiosarjassa hakattava muutamien sekuntien ajan. Kevin ei jättänyt teemaa siihen, sillä vielä samalla viikolla hän nousi piestäväksi wrestling-kehään.

Sitkeä wannabe-poppari nousi painikehään Los Angelesin Staples Centerissä, missä hän ”otteli” suositun Raw-ohjelman kuvauksissa sarjan pahista, John Cenaa vastaan. Kevin nousi kehään valtavien buuausten säestämänä.

– Jotkut täällä buuaavat ihmiset ostavat kuitenkin lehtiä, joissa on minun kuvani kannessa. Haluatteko kuulla rappiani?, Kevin veisteli buuaavalle yleisölle.

– No, joudutte kuitenkin odottamaan rappiani siihen saakka, kunnes levyni julkaistaan, hän selitteli.

Tuossa kohdassa Wrestling-mestari John Cena nousi lavalle solvaamaan Fedelinea ja haukkumaan hänen musiikkiaan. Cena totesi esimerkiksi, että Kevinillä on vähemmän lahjoja kuin Paris Hiltonilla. Lopulta tiukan sananvaihdon jälkeen Cena nosti Federlinen ilmaan ja pudotti hänet korkealta mattoon.

Samassa jaksossa nähtiin myös muita tunnettuja viihdealan julkkiksia. Mukana olivat muiden muassa Jackassin Steve-O ja Party Boy, Nick ja Aaron Carter, ZZ Top, Three 6 Mafia ja Motörhead. Kukaan heistä ei kuitenkaan saanut fyysisesti ”turpaansa”. Kyseinen jakso nähtiin Yhdysvalloissa maanantaina.