Poptähti aiheutti seksiskandaalin

Viihdeuutiset · Stara.fi

80-luvulla hyvin menestyneen Culture Club -yhtyeen keulahahmo, Boy George, on aiheuttanut seksiskandaalin myöntämällä ostaneensa usein seksipalveluja rahaa vastaan. Avoimen homoseksuaalina tunnettu tähti paljasti asian Contact Music -julkaisun haastattelussa, jossa hän kertoi lisäksi ostavansa yhä seksipalveluita.

Nykyisin tiskijukkana toimiva tähti lisää vettä myllyyn toteamalla brittiläisen Channel 4 -televisiokanavan tulevassa dokumentissa, että hänestä prostituution tulisi olla yksi arvostetuimmista ammateista. Hän kertoo dokumentissa myös etsivänsä usein tuntikausia seksikumppaneita internetistä.

Popparin kommentit ovat nostaneet pienimuotoisen myräkän brittimedioissa, sillä seksin ostaminen on saarivaltiossa yhä vaiettu tabu. Vuosia sitten brittinäyttelijä Hugh Grant jäi Yhdysvalloissa kiinni seksin ostamisesta, ja aiheutti samalla maailmanlaajuisen skandaalin.