Kevin Federline kirjoittaa elämäkerran

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spearsin aviomies, tähdeksi itsekin haluava Kevin Federline kirjoittaa parhaillaan elämäkertaansa. Kevin haluaa elämäkerrallaan auttaa ihmisiä ymmärtämään kuka hän on. Tällä viikolla Playing With Fire -debyyttilevynsä julkaiseva Federline haluaa kertoa ihmisille itsestään ajalta ennen kuin hän löysi Britneyn rinnalleen.

– Kirja on täyttä totta. Siitä tulee elämäkertani siihen saakka kunnes tapasin vaimoni, jotta ihmiset voisivat paremmin ymmärtää kuka olen, Kevin kertoi New York Post -lehdelle.

Vaikka Kevin on kovin innoissaan elämäkerran kirjoittamisesta, hän ei kykene siihen yksin. Parhaillaan alustavaa käsikirjoitusta tekevä Kevin ei ole vielä löytänyt tarvitsemaansa haamukirjoittajaa kirjalleen.

Samaan aikaan maailmalla uutisoidaan vastoinkäymisistä Kevinin musiikkiuralla. Hän on joutunut perumaan keikkojaan, joilla oli tarkoitus markkinoida esikoisalbumia. Hänen oli tarkoitus esiintyä 9. marraskuuta kuuluisalla House Of Blues -klubilla Clevelandissa, mutta Kevin perui keikan mainitsematta lainkaan peruutuksen syytä.