Stara Antonio Banderas

Viihdeuutiset

Antonio Banderas ja Melanie Griffith ajautumassa eroon?

Maailman tunnetuimpiin espanjalaisiin näyttelijöihin lukeutuva Antonio Banderas tunnetaan ehkä parhaiten Zorro-elokuvista ja elokuvatrilogiasta Spy Kids. Näyttelijä on ollut naimisissa näyttelijätär Melanie Griffithin kanssa jo 16 vuotta. Nyt liiton kuitenkin uutisoidaan rakoilevan.

51-vuotiaan latinokomistuksen avioliiton on jo pitkin kevättä uumoiltu olevan hajoamispisteessä. Avioliiton huhutaan kärsivän Banderasin vaeltelevasta silmästä ja naiskauneuden jatkuvasta ihailusta. Nyt julkisuuteen on noussut tämän vuoden Cannesin elokuvafestivaaleilla kuvattu video, jossa latinohurmuri nähdään tanssimassa Bollywood-näyttelijätär Mallika Sherawatin kanssa intiimeissä tunnelmissa.

Radar Online -sivuston mukaan ilman vihkisormustaan lähiaikoina liikkunut Griffith on tietoinen aviomiehensä seikkailuista. Tähtinäyttelijättären kerrotaankin esittävän Banderasille vaikeasti tavoiteltavaa, jotta mies tajuaisi palata takaisin vaimonsa luo tämän menettämisen pelossa. Avioero ei kuitenkaan lähteiden mukaan ole ainakaan Banderasille mieluinen vaihtoehoto.

– Viimeinen asia mitä Banderas haluaa tapahtuvan, on likainen ja paljon uutisoitu avioero. Heidän ongelmistaan huolimatta hän silti rakastaa Melanieta, ja hän on valmis tekemään kaikkensa, jottei tämä jätä häntä, lähde kertoo sivustolle.

Pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi, syyskuussa 1996 syntynyt Stella-tytär. Taannoin Banderas paljasti popin kuningattaren Madonnan olleen aikoinaan kiinnostunut hänestä. Banderas ei kuitenkaan olisi uskaltanut seurustella Madonnan kanssa, koska hän oli niin kuuluisa ja voimakas nainen. He kävivät kuitenkin yhdessä treffeillä.

Viihdeuutiset

Antonio Banderas ei halunnut Madonnasta tyttöystävää: ”Olin vain p**kat housussa”

Maailman tunnetuimpiin espanjalaisiin näyttelijöihin lukeutuva Antonio Banderas on luonut menestyneen uran näyttelijänä. Hänet tunnetaan parhaiten Zorro-elokuvista ja elokuvatrilogiasta Spy Kids. Banderas oli myös ääniroolissa Shrek-animaatioiden Saapasjalkakissana.

Latinohurmuri on nykyisin naimisissa näyttelijä Melanie Griffithin kanssa ja heillä on yhteinen Estela del Carmen -tytär. Nyt Banderas paljasti popin kuningattaren Madonnan olleen aikoinaan kiinnostunut hänestä. Banderas ei kuitenkaan olisi uskaltanut seurustella Madonnan kanssa, koska hän oli niin kuuluisa ja voimakas nainen.

– Olin aika imarreltu, kun minulle kerrottiin Madonnan olevan kiinnostunut minusta. Olin kuitenkin silloin naimisissa, joten mitään ei tapahtunut, Banderas kertoi Harper’s Bazaar -lehdelle.

Latinohurmuri ja Madonna tapasivat toisensa ensimmäisen kerran elokuvaohjaaja Pedro Almodovarin kautta. Banderaksen ohjaajaystävä Almodovar kertoi tapaamisen jälkeen Madonnan olleen kiinnostunut hänestä. Niinpä latinotähti kävi popin kuningattaren kanssa illallisella, vaikkei osannut ollenkaan englantia.

– Hän puhui minulle illallisella koko ajan ja en ymmärtänyt mitään hänen puheestaan. Olin vain p**kat housussa, koska istuin niin lähellä Madonnaa. Hän oli silloin superkuuluisa ja minä olin vain tavallinen pulliainen. Se oli pelottavaa, Banderas jatkoi.