Täydellisen naisen alastonkuvat myynnissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -suosikkisarjasta tuttu näyttelijä Marcia Cross odottaa parhaillaan kauhulla mistä hänen kadonneet alastonkuvansa ponnahtavat esiin. Kuvat päätyivät teille tietämättömille, kun Cross tilasi yrityksen siivoamaan hänen taloaan. Työntekijät heittivät vahingossa roskiin myös 200 tähden henkilökohtaista valokuvaa.

Kuvat löytäneen henkilön juristi, phoenixilainen lakimies David Hans Schmidt, tarjoaa kuvia nyt eniten tarjoavalle. Marcia Cross pyrkii parhaillaan estämään kuviensa myynnin oikeustoimilla, sillä hän korostaa kuvien joutuneen roskiin vahingossa.

– Mukana on valokuvia, joissa hän on suihkussa ulkosalla. Hän näyttää kerrassaan upealta. Ja kyllä, katto on samaa väriä kuin mattokin, Scmidt kertoi kielikuvin New York Daily News -lehdelle.

– Kuvat eivät ole varastettuja. Jos heität jotain pois, se ei ole enää sinun omaisuuttasi. Tunnemme tekijänoikeuspuolen, mutta Yhdysvaltain laki päättyy maan rajalla. En halua aiheuttaa mielipahaa, vaan mahdollisimman paljon rahaa asiakkaalleni, hän puolusti oikeuttaan myydä kuvia.

Aiemmin tänä vuonna Schmidt myi huutokaupalla Paris Hiltonille kuulunutta omaisuutta, joka oli peräisin tämän varastosta, jonka vuokraa Paris ei ollut maksanut. Lopulta Paris itse osti omaisuutensa takaisin.