Robbie pyysi anteeksi kappalettaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Robbie Williams on tullut toisiin ajatuksiin tuoreella Rudebox -albumillaan olevan kappaleen sanoituksista, joissa hän asettaa naurunalaiseksi Oasis -yhtyeen Liam Gallagherin. Robbie on nyt pyytänyt Liamilta anteeksi kappaleen sanoja, mutta hänkään ei ole yksilöinyt mistä kappaleesta on kyse.

– En ole vielä kuullut levyä, enkä ehkä koskaan kuulekaan. Luultavasti kyseinen kappale on kuitenkin levyn paras raita, Liam Gallagher kuittasi The Sun -lehdessä.

– Robbie lähetti toimistoomme viestin, jossa hän väittää ettei tiennyt kappaleen päätyvän levylleen. Hän voi haistaa v***n. En välitä hänestä tai hänen ajatuksistaan pätkääkään, Liam raivosi.

Robbie Williamsin Rudebox -albumi nousi ilmestyttyään suoraan brittilistan ykköseksi. Ota osaa Staran Robbie Williams -kilpailuun ja voita itsellesi Robbie -palkintopaketti, joka sisältää hupparin, t-paidan ja Rudebox -levyn. Voit osallistua tästä!