Michael Jackson haluaa tehdä uuden Thrillerin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pop-uraansa takaisin raiteilleen parhaillaan luotsaava poptähti Michael Jackson suunnittelee tekevänsä uudesta levystään kansainvälisen menestyslevyn, eli Thriller -albumin jatko-osan. 48-vuotiaalla poptähdellä on taustatiimissään muiden muassa Black Eyed Peas -yhtyeestä tuttu Will.i.am, joten osaamista tiimistä ainakin löytyy.

Jacksonin vuonna 1982 julkaistu Thriller on kaikkien aikojen myydyin albumi, jota on myyty yli 50 miljoonaa kappaletta. Jackolta kysyttiin Hollywood Access -ohjelman haastattelussa haluaisiko hän jatko-osan tuolle menestyslevylle.

– Mahtava idea! En ole ajatellut sitä niin, mutta tulen ehdottomasti ajattelemaan asiaa tarkemmin, Michael Jackson kertoi.

Pedofiilisyytösten jälkeen studioon palannut supertähti mainitsi nykyajan inspiraation lähteikseen Justin Timberlaken ja Usherin.

– Mielestäni Justin tekee upeaa työtä, ja Usher samoin. Heidän työnsä antaa minulle inspiraatiota ja olen varmasti inspiroinut joskus myös heitä. Se on hienoa.