Hausmylly : Suruntuoja

Singlet · Stara.fi

Lupaavalta kuulostanut Hausmyllyn paluulevy ja yhtyeen uusi laadukas pop-soundi vedetään nyt kertaheitolla vessanpöntöstä alas. Uusi Suruntuoja -kappale on soundillisesti ehkä vuoden säälittävin tuotos. Biisin koko soundimaailma, miksaus ja masterointi kuulostavat siltä, että ne on tehty kolmen promillen humalassa korvatulpat korvissa.

Yhtyeen uusin tuotos on valovuoden päässä esimerkiksi mainion 2 km taivaaseen -singlen soundista. Mukaan on viimein saatu Hausmyllyn ex-laulaja, Suomen virallisena mainosäänenäkin tunnettu Jari ”Drome” Karjalainen, mutta miehen muuten hyvältä kuulostava anti on hukkunut miksauspöydällä säätämiseen.

Itse biisi on niin laadutonta kuraa, ettei se ansaitse yhtään pistettä, sillä vaippaikäisetkin tekevät parempaa musiikkia viiden minuutin harjoittelun jälkeen. Dromen vokaaleille pitää kuitenkin antaa yksi piste, sillä miehen ääni toimii mainiosti.

Pisteet 1/5