Depeche Mode : The Best Of

Albumit DVD · Stara.fi

Konemusiikin legenda Depeche Mode on viimein tehnyt sen mitä siltä on odotettu jo vuosia. Yhtye julkaisee nyt kaikki klassikkonsa yhdellä massiivisella The Best Of -tuplakokoelmalla, joka sisältää CD:n ja DVD:n. Paketin CD sisältää lähes kaikki yhtyeen hitit vuosien varrelta. Yli kahden tunnin pituinen DVD sisältää puolestaan musiikkivideoiden lisäksi puolen tunnin dokumentin yhtyeestä.

Koosteen vanhin viisu on yhtyeen ensimmäinen hitti, ”superkasari” New Life vuodelta 1981. Listasijoituksiltaan isoimmat hitit ovat People Are People, Barrel Of A Gun ja Precious, jotka ovat kaikki nousseet Britannian singlelistan nelosiksi. Näistä viimeksi mainittu on mukana kokoelmalla vain musiikkivideon muodossa. Biiseistä ovat myös It’s No Good, Personal Jesus, Strangelove, Master And Servant ja Walking In My Shoes.

Yhtyeen parhaat kappaleet lienevät kuitenkin Everything Counts ja Enjoy The Silence, joita on remiksattu vielä viime vuosinakin. Suurin puute levypuolella on Behind The Wheel -kappaleen puuttuminen, sillä biisissä on konemusiikin tiukin biitti kautta aikojen. Klassikoiden tilalla on nyt julkaistu yhtyeen uudempaa tuotantoa, joka ei aivan yllä alkuaikojen hittien tasolle. Toisaalta tosifanin hyllystä löytyvät jo kaikki iäkkäämmät viisut.

Näin massiivista hittikokoelmaa harvoin näkee. Kun pakettissa on tavallisen levyn lisäksi 23 kappaleen musiikkivideot ja puolen tunnin dokumentti, on kasassa täyden viiden tähden kokoelma. Tällä hankinnalla voi päivittää DM-levystön kerralla kuntoon.

Pisteet 5/5