Dustin Hoffman haluaisi näytellä James Bondia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Veteraaninäyttelijä Dustin Hoffman on kertonut, että hän haluaisi ottaa vastaan salaisen agentti James Bondin roolin jossain tulevaisuuden Bond-elokuvassa. Oscarillakin palkittu näyttelijä kertoi samalla, ettei yksikään tähän astisista Bond-tähdistä ole vastannut hänen kuvaansa Ian Flemingin agenttihahmosta.

Hoffmanilta kysyttiin Parkinson -televisio-ohjelman haastattelussa rooleista, joita hän haluaisi yhä kokeilla.

– Kyllä niitä on yhä muutama, kyllä, James Bond! Koska minusta hänen rooliaan ei ole vielä koskaan esitetty kunnolla, hän totesi.

– Kun näyttelijä saa roolin, hän tutustuu roolin puitteisiin ja määritelmään. Hänen pitäisi kyetä näyttelemään niiden mukaisesti, mutta kukaan ei ole vielä esittänyt Bondia sellaisena kuin hänet on kirjoitettu. Hän on salamurhaaja, joka tappaa kenet määrätään, eikä hän välitä uhreistaan, Dustin Hoffman kuvaili hänen omaa Bond-kuvaansa.