Jamelia sai sairauskohtauksen kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatähti Jamelia sai televisiosarjan kuvauksissa niin vakavan sairauskohtauksen, että hänet jouduttiin leikkaamaan. Tähti valitti kovaa vatsakipua torstaina espanjalaisen musiikkiohjelman kuvauspaikalla Madridissa. Välittömästi Englantiin lennätetty tähti leikattiin kovien vatsakipujen takia lontoolaisessa sairaalassa.

– Hänen mukaansa vatsassa tuntui siltä kuin bussi olisi törmännyt siihen. Paikalla ollut lääkäri päätti lennättää hänen kotimaahan sairaalaan. Siellä todettiin, että kohtaus liittyi napatyrään, manageri selvitti Daily Mirror -lehdelle.

25-vuotias Jamelia pääsi kotiutumaan sairaalasta eilen. Nyt hän toivoo parantuvansa nopeasti, jotta voisi olla mukana joulukuun 4. päivänä Lontoossa järjestettävällä erikoiskeikalla yhdessä Meat Loafin kanssa. Samalla julkaistaan Jamelian uusin single Beware Of The Dog.

Jamelia tunnetaan parhaiten hänen taannoisesta Superstar -hitistään. Jamelialla on kaksi nuorta tyttölasta. Nykyisin hän seurustelee jalkapalloilija Darren Byfieldin kanssa.