Ves Rain : I Just Wanna Say

Singlet · Stara.fi

Suomalainen Ves Rain, eli Vesa Matara, on tuore nimi kotimaisella r&b-rintamalla. Miehen esikoissingle I Just Wanna Say on tyylikästä Craig David -tyylistä kitaratunnelmointia, eli erittäin positiivinen yllätys. Miehen esikuviksi on mainittu esimerkiksi Michael Jackson, Stevie Wonder, Marvin Gaye, Nas ja The Roots.

Biisi on kaikin puolin upeaa tunnelmointia, ja erityisesti kertosäe toimii kyballa. Kakkosversion aloittava rap-osuus on sekin toimiva lisä muutenkin hienoon kappaleeseen. Vesin englannissa on aavistuksen suomalaista klangia, mutta se ei häiritse lainkaan. Kappaleen on miksannut ruotsalainen Ollie Olson. Taustalaulussa on mukana Charles Salter.

Ves Rainin esikoissingle I Just Wanna Say on hemmetin tyylikäs kappale ja parasta kotimaista r&b-kauraa tänä vuonna. Se antaa odottaa paljon tulevalta One Step Closer -debyyttialbumilta.

Pisteet 5/5