Britney Spears ongelmissa julkisuutensa kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears sai eilen maailmalla runsaasti mediatilaa, kun hänet oli kuvattu nousemassa autosta ilman alushousuja. Hollywoodin kuuluisa julkkisbloggari Perez Hilton kommentoikin eilen, että kyseessä oli ennalta suunniteltu julkisuustempaus, jonka Spears toteutti päästäkseen taas lööppeihin.

Britney on ollut viime aikoina hieman ongelmissa julkisuutensa kanssa, sillä hän erotti tiedottajansa Leslie Sloane Zelnikin jo ennen avioeroaan. Tiedottajan tehtävä on valvoa suojattinsa julkisuuskuvaa ja puolustaa tätä lausunnoillaan. Esimerkiksi Paris Hiltonin tiedottaja Elliot Mintz on pelastanut tähden monesta pulasta. Nyt Hiltonin kanssa 24/7 viihtyvä Britney on nähty jo useaan otteeseen keskustelemassa Mintzin kanssa.

Parisin ja Britneyn lähipiirit kuitenkin kuiskivat, ettei Britney suostu ottamaan vastaan kenenkään apua julkisuuskuvansa suhteen. Tätä menoa Britneyn yhä suhteellisen arvokas brändi voi olla vaipunut lokaan jo ennen paluualbumia, joka on parhaillaan työn alla. Ainakin nimi ryvettyy jokaisen paljastelun ja ryyppyreissun myötä.