Parhaimmat julkkissääret listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen poptähti, nykyisin David Beckhamin vaimona tunnettu Victoria Beckham on sijoittunut listaykköseksi, kun brittilehti The Sun kysyi lukijoiltaan surkeimpia julkkissääriä. Tikkujalkaiseksi luonnehditun Victorian jälkeen kakkoseksi sijoittui odotetusti Nicole Richie. Kymmenen joukossa olivat myös Madonna, Teri Hatcher ja Girls Aloud -yhtyeen Nadine Coyle.

Parhaiden säärien listalla nähtiin luonnollisesti myös tuttuja nimiä, kun britit äänestivät näyttelijä Kelly Brookin sääret upeimmiksi. Toiseksi parhaat jalat omistaa supermalli Kate Moss, jonka perässä listalla tulevat Beyonce Knowles ja Cameron Diaz. Kymmenen parhaan joukkoon mahtuvat myös Mischa Barton, Paris Hilton, Elle Macpherson ja Christina Aguilera.

Parhaat sääret Top10:

1. Kelly Brook2. Kate Moss3. Beyonce4. Cameron Diaz5. Mischa Barton6. Paris Hilton7. Elle Macpherson8. Christina Aguilera9. Coleen McLoughlin10. Cheryl Cole.

Huonoimmat sääret Top 10:

1. Victoria Beckham2. Nicole Richie3. Jade Goody4. BB’s Nikki Grahame5. Tara Palmer-Tomkinson6. Jennie McAlpine (Corrie’s Fizz)7. Nadine Coyle8. Sarah Dunn9. Madonna10. Teri Hatcher