Parhaimmat julkkissääret listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen poptähti, nykyisin David Beckhamin vaimona tunnettu Victoria Beckham on sijoittunut listaykköseksi, kun brittilehti The Sun kysyi lukijoiltaan surkeimpia julkkissääriä. Tikkujalkaiseksi luonnehditun Victorian jälkeen kakkoseksi sijoittui odotetusti Nicole Richie. Kymmenen joukossa olivat myös Madonna, Teri Hatcher ja Girls Aloud -yhtyeen Nadine Coyle.

Parhaiden säärien listalla nähtiin luonnollisesti myös tuttuja nimiä, kun britit äänestivät näyttelijä Kelly Brookin sääret upeimmiksi. Toiseksi parhaat jalat omistaa supermalli Kate Moss, jonka perässä listalla tulevat Beyonce Knowles ja Cameron Diaz. Kymmenen parhaan joukkoon mahtuvat myös Mischa Barton, Paris Hilton, Elle Macpherson ja Christina Aguilera.

Parhaat sääret Top10:

1. Kelly Brook

2. Kate Moss

3. Beyonce

4. Cameron Diaz

5. Mischa Barton

6. Paris Hilton

7. Elle Macpherson

8. Christina Aguilera

9. Coleen McLoughlin

10. Cheryl Cole.

Huonoimmat sääret Top 10:

1. Victoria Beckham

2. Nicole Richie

3. Jade Goody

4. BB’s Nikki Grahame

5. Tara Palmer-Tomkinson

6. Jennie McAlpine (Corrie’s Fizz)

7. Nadine Coyle

8. Sarah Dunn

9. Madonna

10. Teri Hatcher