”Britney Spears oli upea roolimalli”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alushousuttomana itseään paparazzeille ilta toisensa jälkeen esittelevä poptähti Britney Spears on saanut nettimaailman sekaisin. Eilisen päivän aikana maailman viihdesivustojen serverit kävivät punaisena ihmismassojen alla.

Kuvat kiinnostivat myös Suomessa, sillä esimerkiksi Stara.fi keräsi päivän aikana ennätysmäiset 25.000 eri kävijää, ja sivunäyttöjä kertyi yli 100.000 kappaletta.

Ensi lauantaina 25-vuotta täyttävä Britney on puhuttanut runsaasti myös viihdemaailmassa, jossa hän on saanut niskoilleen paheksuntaa ja jopa sääliä. Useiden julkaisujen mukaan Britneystä on tullut kuin miehensä Kevin Federline. Britney ja Paris Hilton ovat juhlineet nyt pari viikkoa putkeen ilta illan jälkeen. Välillä bailukaksikon menoa hidastamaan on tarvittu jopa poliisin apua.

Maailman seksikkäimpien ja halutuimpien naisten joukkoon viime vuosina kuulunut Spears on ajanut käytöksellään itsensä tilanteeseen, josta ei välttämättä ole enää paluuta. Paljaan alapään vilauttelusta otetut valokuvat eivät koskaan katoa internetin syövereistä.

– Hän on upea tyttö, sinkku ja hän pitää hauskaa. Mielestäni hän pyrkii vain ilmaisemaan itseään, mutta ikävä kyllä hän lähettää aivan vääriä viestejä. On todella sääli että näin tapahtuu, koska hän oli niin upea roolimalli, newyorkilainen muotikonsultti valitteli ABC News -uutisille.

Entertainment Weekly -lehden päätoimittaja Lori Majewski totesi kuitenkin, että Britneyllä on vielä mahdollisuuksia.

– Yleisö voi olla hyvin anteeksiantavaa. Jos hän menee Oprahiin, yleisön mielipide voi nopeasti muuttua. Muutama kyynel ja anteeksipyyntö voivat viedä pitkälle. ”Minua nolostuttaa” tai ”En tarkoittanut sitä” voivat olla menestyksen avaimet, jotka pelastavat Britneyn uran, hän uskoi.

People-lehti uutisoi toissapäivänä, että Britney ja Hilton olisi kiinnitetty kuluvan vuoden Billboard Awards -tapahtuman juontajiksi. Eilen tapahtuman järjestävä Fox -televisiokanava kuitenkin ilmoitti Britneyn peruuttaneen juontokeikkansa ilman syytä. Britney on jättänyt myös uuden albuminsa studiosessiot väliin.