Eva Longoria kihlasi koripalloilijamiehensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -sarjan tähti Eva Longoria on mennyt kihloihin miesystävänsä William Anthony Parkerin kanssa. Parker pelaa koripalloa San Antonio Spurs -joukkueessa.

– Tony lensi Los Angelesiin keskiviikkoiltana pelinsä jälkeen ja yllätti Longorian kotoaan, Liza Anderson kertoi AP-uutistoimistolle.

Hänen mukaansa kosinta oli romanttinen ja täydellinen. Pariskunta kaavailee astuvansa avioon ensi kesänä Parkerin kotimaassa Ranskassa, jossa he haluavat järjestää suuret häät ystävien ja perheiden läsnäollessa.

Pariskunnalla on ikäeroa seitsemän vuotta, sillä Eva on 31-vuotias ja Tony 24-vuotias. He tapasivat toisensa Parkerin joukkueen pukuhuoneessa kaksi vuotta sitten. Sitä ennen Eva Longoria oli kaksi vuotta naimisissa General Hospital -sarjan tähden, Tyler Christopherin, kanssa.