Yläosaton Paris Hilton suuteli naista. Katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittilehti News Of The World on julkaissut kuvasarjan, jossa miljoonaperijätär Paris Hilton esiintyy yläosattomissa ja suutelee kiihkeästi Venezuelan MTV -musiikkikanavan naispuolista juontajaa Eglantina Zimgiä. Kuvat on lehden mukaan otettu, kun Paris ja Eglantina olivat mallikuvauksissa samaan aikaan.

Paris on myöhemmin perustellut kuvia sillä, että tytöt vain pelleilivät. Parisin ystäväpiiristä kuitenkin kerrottiin lehdelle, että Paris ei voinut pitää näppejään erossa juontajakaunottaresta. Silminnäkijöiden mukaan pari hipelöi toisiaan pitkään. Heidän mukaansa Eglantina on kuitenkin jo meneen talven lumia, sillä nyt Paris on kuumana Britney Spearsiin.

Parisin ja Eglantinan sensaatiokuvat ovat nähtävillä tästä linkistä.