NRJ Awards -ehdokkaat julkistettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

NRJ Radio Awards -tapahtumassa palkitaan jälleen vuoden parhaimmat artistit ja bändit. Perjantaina 8. joulukuuta alkaneessa äänestyksessä kahmivat eniten ehdokkuuksia Lordi ja Sunrise Avenue. Radio NRJ:n kuuntelijat päättävät ketkä ehdokkaat kustakin kategoriasta lopulta voiton vievät.

– Onhan tässä hurja vuosi takana, mutta eihän näihin huomionosoituksiin taida koskaan kyllästyä. Kuusi ehdokkuutta NRJ Radio Awardseissa on merkki siitä että vuosi 2006 oli Lordin vuosi. Haluaisimme vähintään viisi palkintoa, niin jokainen bändin jäsenistä saisi omansa, naureskelee Lordi yhtyeen kosketinsoittaja Awa.

Lordin suurin haastaja NRJ Radio Awardseissa on kansainvälisen läpimurron kynnyksellä oleva kotimainen komeetta Sunrise Avenue. Samu Haberin Luotsaama bändi on ehdolla peräti viidessä kategoriassa.

– Lämmittää, totta kai lämmittää. Ja samalla jännittää. Ehdokkuudet ovat vasta ehdokkuuksia, ainuttakaan näistä palkinnoista ei vielä olla voitettu. Valta on kuuntelijoiden ja yleisön käsissä. Ja niin sen kuuluukin olla. Toivottavasti tammikuussa saadaan takanreunukselle täytettä, Haber kommentoi bändin viittä ehdokkuutta.

NRJ Radio Awards järjestetään tammikuussa jo kolmatta kertaa Suomessa. Äänestys on käynnissä nettiosoitteessa www.nrj.fi.