Take That teki uskomattoman paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

90-luvun menestyksekkäimpiin yhtyeisiin lukeutunut poikabändi Take That on tehnyt uskomattoman onnistuneen comebackin. Ilman Robbie Williamsia nykyisin työskentelevä yhtye suorastaan dominoi Britannian arvostettuja musiikkilistoja. Take That pitää hallussaan jo kolmatta viikkoa sekä single- että albumilistan kärkipaikkaa.

Yhtyeen Patience -kappaleesta on muodostunut nopeasti suuri kansainvälinen hitti, jollaista harva osasi yhtyeeltä enää odottaa. Monet musiikkimediat lyttäsivät yhtyeen paluun jopa säälittävänä yrityksenä, mutta nelikko on nyt todistanut toisin. Jopa varmaksi listaykköseksi veikattu Cliff Richardin 21st Century Christmas sai tyytyä brittilistalla tylysti kakkossijaan.

Hittiviisun lisäksi Take Thatin paluulevy Beautiful World pitää siis listan ykkössijaa hallussaan jo kolmatta viikkoa, eli jätti taakseen jopa varmaksi menestyslevyksi veikatun Oasis-yhtyeen kokoelman. Nyt teikkareiden ennustetaan kuitenkin menettävän joulun listaykkösensä ainakin singlepuolella X Factor -ohjelman voittajan Leona Lewisin A Moment Like This -singlelle.

Stara tapasi äskettäin Take That -yhtyeen Lontoossa. Haastattelu julkaistiin viime viikolla Stara -aikakauslehdessä, ja tällä viikolla se on luettavissa myös Stara.fi -verkkosivustolla.