Ozzy Osbourne huijattiin vieroitushoitoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkoholin ja huumeiden kanssa pitkään ongelmissa ollut rocktähti Ozzy Osbourne on paljastanut, että hänet huijattiin vieroitushoitoon. Black Sabbath -yhtyeen keulahahmo ja ”Pimeyden ruhtinas” saatiin viimein hoitoon, kun hänen vaimonsa väitti heidän olevan matkalla baariin. Todellisuudessa suuntana olikin klinikka.

– Kellyn syntymän jälkeen Sharon kertoi minulle paikasta, jossa opetetaan juomaan alkoholia kohtuudella. Kysyin, että onko se baari, ja hän kertoi paikan olevan nimeltään Betty Ford Center. Kävelin sisään klinikalle ja oletin, että siellä näytetään kuinka Martineja tulee juoda oikein, Ozzy kertoi Hello -lehdelle.

Ozzy ei aavistanut vierailun tarkoitusta vielä sisään kävellessään, sillä hän tiedusteli klinikan vastaanotosta lähimmän baarin sijaintia.

– Terve Betty Ford, voisitko ystävällisesti näyttää missä baari sijaitsee?

Lopulta totuus valkeni ja Ozzy joutui jäämään klinikalle hoidettavaksi. Sittemmin hän on muutamaa retkahdusta lukuunottamatta pysynyt pääasiassa erossa päihteistä.

– Olen yrittänyt pysyä selvänä jo 22 vuotta. Jotkut päivät ovat hyviä ja jotkut huonoja. Rukoilen joka aamu, etten ratkeaisi ryyppäämään. En pidä siitä, mutta hyväksyn tosiasian, että minä en voi juoda. Varsinkin jouluisin se on vaikeaa. Olen kuitenkin onnellinen mies, koska olen yhä hengissä.