Accu : Nightfreak

Singlet · Stara.fi

Kotimaisen tyylikkään lounge-housen taitaja Accu julkaisi taannoin loistavan Lasso -albuminsa, jolta lohkaistaan nyt singlenä levyn paras raita Nightfreak. Kappale on liki täydellisen groovaavaa ja tyylipuhdasta yötunnelmointia. Electrovaikutteinen kasarisoundi ja seksiä tihkuvat vokaalit saavat kehon värähtelemään kappaleen tahtiin.

Alkupuolelle oikeaan tunnelmaan virittäydytään huilusoundeilla. Biisin taustoihin on haettu tunnelmaa Michael Jacksonin legendaarisesta Thriller -kappaleesta monellakin saralla, sillä soundien lisäksi myös taustavokaalit tavoittelevat samaa tunnelmaa. Myös kappaleen musiikkivideossa mennään Thrillerin tunnelmissa.

Kaikin puolin tyylikkään viisun paras yksittäinen anti on kuitenkin kertosäkeen äärimmäisen cool kasarisurina, joka tarttuu päähän kuin purkka tukkaan. Tuttujen versioiden lisäksi single sisältää myös Dallas Superstarsin remixin, joka tyytyy kuitenkin antamaan kappaleelle tanssimuodon ilman sen kummempia uusia kikkailuja. Remix ei oikein sytytä.

Pisteet 5/5